Gratis verzending vanaf €50,- Binnen heel Nederland!
Beste kwaliteit lakeballs Van heel Nederland!
Vandaag besteld, morgen in huis Alle bestellingen voor 15:00 uur!

Kwaliteits sortering

Onlinegolfballen.nl sorteert haar golfballen volledig met de hand zodat een golfbal ook in die kwaliteitsklasse wordt geplaatst waarin deze ook daadwerkelijk thuis hoort. Op deze manier zijn wij in staat om een zeer aantrekkelijke prijs- / kwaliteitverhouding neer te zetten.

AAA kwaliteit golfballen en lakeballs
Deze ballen zijn bijna niet van nieuw te onderscheiden. De ballen zien er nog zeer goed uit en vertonen nagenoeg geen gebruikssporen. Kleine spelersmarkeringen zijn af en toe aanwezig. Er kunnen reclameballen tussen deze kwaliteit zitten.

AA kwaliteit golfballen en lakeballs
Deze ballen zien er nog zeer goed uit en zijn vergelijkbaar met een doorsnee goede gebruikte lakeball. De ballen kunnen kleine gebruikssporen en stiftmarkeringen hebben. Er kunnen reclame ballen tussen deze kwaliteit zitten. 

A kwaliteit golfballen en lakeballs
Deze ballen zijn duidelijk gebruikt en vertonen duidelijke gebruikssporen. De ballen in deze kwaliteitsklasse kunnen net niet meer in de AA-kwaliteitsklasse geplaatst worden. De ballen zijn verder nog heel en hebben geen scheuren. Deze ballen worden vaak gebruikt door de golfer die niet heel veel waarde hecht aan het merk en uiterlijk van de bal waar hij mee speelt.